Ads by Google
Ads by Google
Instruction

   Тест по машинопис

Безплатните тестовете за машинопис са идеални за Вас. Проверете уменията си да печатате - скорост и точност. Параграфите ни по подразбиране или новините по Novini News на различни теми като спорт, технологии, развлечения, здраве и бизнес - упражнявайте се с всеки текст, който Ви харесва. Не забравяйте, че винаги можете да изкарате още един тест!


Ads by Google

Съвети за успех:

 • Отпуснете се! Тестът за машинопис е само за Вас. Никой друг не вижда резултатите Ви. Не сте удовлетворени от резултатите? Упражнявайте се повече и се върнете за повторен тест за машинопис безплатно.
 • Седнете удобно, за предпочитане на бюро. Намерете тихо място, където можете да изкарате теста без да се разсейвате. Изключете телевизора и звука на телефона Ви!
 • Не гледайте в клавиатурата - не хвърляйте дори и един бегъл поглед! Гледайте само екрана. Направихте грешка? Не изпадайте в паника. Просто натиснете десния клавиш, продължете и сте на път да станете експерт по машинопис с внушителна скорост и точност на писане.

Други ръководства

Също от Sense-lang груп

 • Spanish Uno

  Spanish Uno

  Направете първите си испански стъпки с SpanishUno. Множество уроци, упражнения, практики, игри и др. Просто, забавно и полезно. Vamos!
  Започнете от тук

 • Английски ръководства

  Играйте забавни игри, за да упражнявате четене, писане и да изградите речник.
  Започнете от тук

 • Brain Training games

  Игра за трениране на мозъка

  Тренирайте най-важния си мускул със забавни и предизвикателни игри
  Започнете от тук