Ads by Google

клавиатура

уроци

Instruction

Ads by Google

Безплатните уроци по машинопис доставят пълния пакет "Как да печатате". Анимираната подредба на клавиатурата и графичните ръце на самоучителя по машинопис се използват за коригиране на грешки, като показват правилния начин на печатане за обучение и практически опит. Трудността на уроците постепенно се повишава, тъй като започва само от 2 знака и завършва с цялата клавиатура. Когато урокът завърши, можете да научите много от практическите упражнения: брой думи в минута, точност и разпределение на грешките.

Съвети за успех:

 • Когато упражнявате машинопис - не гледайте клавиатурата - не хвърляйте дори и един бегъл поглед! Гледайте само към екрана!
 • Основната позиция може лесно да бъде намерена без да гледате клавиатурата - усетете неравностите на "о" и "т".
 • В първите ръководства по машинопис, буквите няма да оформят думи. Когато се запознаете добре с клавишите, ще започнете да използвате "истински" думи и изречения. Това е единственият начин да се научите да пишете правилно.
 • Не забравяйте периодично да тествате скоростта Ви на печатане. С нашия тест за машинопис можете да проверите напредъка си както на скоростта, така и на точността. Броят думи в минута показва нивото на печатане. Ако все още не сте доволни от резултатите, се върнете към наръчниците за машинопис и продължете да се упражнявате!
Ads by Google
Други ръководства

Също от Sense-lang груп

 • Spanish Uno

  Spanish Uno

  Направете първите си испански стъпки с SpanishUno. Множество уроци, упражнения, практики, игри и др. Просто, забавно и полезно. Vamos!
  Започнете от тук

 • Английски ръководства

  Играйте забавни игри, за да упражнявате четене, писане и да изградите речник.
  Започнете от тук

 • Brain Training games

  Игра за трениране на мозъка

  Тренирайте най-важния си мускул със забавни и предизвикателни игри
  Започнете от тук