Уроци

Instruction
Ads by Google

Безплатните уроци по машинопис доставят пълния пакет "Как да печатате". Анимираната подредба на клавиатурата и графичните ръце на самоучителя по машинопис се използват за коригиране на грешки, като показват правилния начин на печатане за обучение и практически опит. Трудността на уроците постепенно се повишава, тъй като започва само от 2 знака и завършва с цялата клавиатура. Когато урокът завърши, можете да научите много от практическите упражнения: брой думи в минута, точност и разпределение на грешките.

Съвети за успех:

  • Когато упражнявате машинопис - не гледайте клавиатурата - не хвърляйте дори и един бегъл поглед! Гледайте само към екрана!
  • Основната позиция може лесно да бъде намерена без да гледате клавиатурата - усетете неравностите на "о" и "т".
  • В първите ръководства по машинопис, буквите няма да оформят думи. Когато се запознаете добре с клавишите, ще започнете да използвате "истински" думи и изречения. Това е единственият начин да се научите да пишете правилно.
  • Не забравяйте периодично да тествате скоростта Ви на печатане. С нашия тест за машинопис можете да проверите напредъка си както на скоростта, така и на точността. Броят думи в минута показва нивото на печатане. Ако все още не сте доволни от резултатите, се върнете към наръчниците за машинопис и продължете да се упражнявате!
Ads by Google