Ads by Google
Ads by Google
Instruction

   Konekirjoitus testi

Ilmaiset kymmensormijärjestelmätestit ovat täydellisiä sinulle. Testaa konekirjoitustaitosi – nopeutesi ja tarkkuutesi. Joko yhdellä vakiokappaleista tai Ylen uutisvirran aiheilla kuten: urheilu, teknologia, viihde, terveys ja liiketoimet, harjoittele millä tahansa haluamallasi tekstillä. Muista, voit aina tehdä testin uudelleen!


Ads by Google

Vinkkejä onnistumiseen:

 • Rentoudu! Kymmensormijärjestelmä nopeustesti on vain sinua varten. Kukaan muu ei näe tuloksiasi. Etkö ole tyytyväinen tuloksiin? Harjoittele vielä vähän lisää ja tee sitten toinen ilmainen kirjoitusnopeustesti.
 • Istu mukavasti, mielellään pöydän ääressä. Etsi hiljainen paikka, jossa voit tehdä testin ilman häiriöitä. Sulje TV ja laita kännykkä äänettömälle!
 • Älä katso näppäimistöä - älä edes kurkista! Katso ainoastaan näyttöruutua. Teitkö virheen? Älä hätäile Paina vain oikeaa kirjainta, jatka eteenpäin ja niin olet matkalla kohti ekspertti-tasoa konekirjoittajana, jolla on häikäisevä kirjoitusnopeus ja -tarkkuus.

Muita kursseja

Muuta Sense-lang ryhmältä

 • Spanish Uno

  Spanish Uno

  Kävele ensimmäiset espanjankieliset askeleesi SpanishUnon kanssa. Useita oppitunteja, harjoituksia, pelejä ja paljon muuta. Se on helppoa, hauskaa ja hyödyllistä. Vamos!
  Aloita tässä

 • Englannin kielen opetusohjelmat

  Pelaa hauskoja pelejä harjoitellaksesi lukemista, kirjoittamista ja laajentaaksesi sanavarastoasi
  Aloita tässä

 • Brain Training games

  Aivojumppapeli

  Treenaa kaikkein tärkeintä lihastasi hauskojen ja haastavien pelien avulla
  Aloita tässä