Ads by Google

Oppitunnit

Instruction

Ads by Google

Ilmaiset konekirjoitussoppitunnit tarjoavat kokonaisvaltaisen ”Kymmensormijärjestelmä tutuksi” -paketin. Animoitu näppäimistöpohja ja kymmensormijärjestelmän graafiset kädet näyttävät oikeaoppisen tavan kirjoittaa ja niiden avulla voit korjata kirjoitusvirheet ja tehostaa oppimista. Oppituntien vaikeus kasvaa asteittain, alkaen vain kahdesta kirjaimesta ja päättyen koko näppäimistön näppäimiin. Kun oppitunti päättyy, voit oppia paljon harjoituksen trendeistä: SPM (sanaa per minuutti), tarkkuus ja virhemäärätilastoinnista.

Vinkkejä onnistumiseen:

 • Kun harjoittelet konekirjoitusta – älä katso näppäimistöä – älä edes kurkista! Katso ainoastaan näyttöruutua.
 • Käsien perusasento löytyy helposti näppäimistöön katsomattakin – tunnet kohoumat 'F' ja 'J -näppäimissä.
 • Ensialkuun konekirjoituskursseilla harjoitellut kirjaimet eivät muodosta mitään sanoja. Sitä mukaa kun tutustut näppäimiin, ”oikeita” sanoja ja lauseita aletaan käyttää. Se on ainoa tapa oppia konekirjoitusta oikein.
 • Muista testata kirjoitusnopeutesi ajoittain. Meidän tarjoamallamme kirjoitustestillä voit testata sekä nopeutesi, että tarkkuutesi etenemistä. Kirjoitusnopeus sanaa minuutissa kertoo konekirjoitustasosi. Jos olet yhä tyytymätön tuloksiin – palaa takaisin tekemään uusi konekirjoitus harjoitus ja jatka opettelua!
Ads by Google
Muita kursseja

Muuta Sense-lang ryhmältä

 • Spanish Uno

  Spanish Uno

  Kävele ensimmäiset espanjankieliset askeleesi SpanishUnon kanssa. Useita oppitunteja, harjoituksia, pelejä ja paljon muuta. Se on helppoa, hauskaa ja hyödyllistä. Vamos!
  Aloita tässä

 • Englannin kielen opetusohjelmat

  Pelaa hauskoja pelejä harjoitellaksesi lukemista, kirjoittamista ja laajentaaksesi sanavarastoasi
  Aloita tässä

 • Brain Training games

  Aivojumppapeli

  Treenaa kaikkein tärkeintä lihastasi hauskojen ja haastavien pelien avulla
  Aloita tässä