Oppitunnit

Instruction
Ads by Google

Ilmaiset konekirjoitussoppitunnit tarjoavat kokonaisvaltaisen ”Kymmensormijärjestelmä tutuksi” -paketin. Animoitu näppäimistöpohja ja kymmensormijärjestelmän graafiset kädet näyttävät oikeaoppisen tavan kirjoittaa ja niiden avulla voit korjata kirjoitusvirheet ja tehostaa oppimista. Oppituntien vaikeus kasvaa asteittain, alkaen vain kahdesta kirjaimesta ja päättyen koko näppäimistön näppäimiin. Kun oppitunti päättyy, voit oppia paljon harjoituksen trendeistä: SPM (sanaa per minuutti), tarkkuus ja virhemäärätilastoinnista.

Vinkkejä onnistumiseen:

  • Kun harjoittelet konekirjoitusta – älä katso näppäimistöä – älä edes kurkista! Katso ainoastaan näyttöruutua.
  • Käsien perusasento löytyy helposti näppäimistöön katsomattakin – tunnet kohoumat 'F' ja 'J -näppäimissä.
  • Ensialkuun konekirjoituskursseilla harjoitellut kirjaimet eivät muodosta mitään sanoja. Sitä mukaa kun tutustut näppäimiin, ”oikeita” sanoja ja lauseita aletaan käyttää. Se on ainoa tapa oppia konekirjoitusta oikein.
  • Muista testata kirjoitusnopeutesi ajoittain. Meidän tarjoamallamme kirjoitustestillä voit testata sekä nopeutesi, että tarkkuutesi etenemistä. Kirjoitusnopeus sanaa minuutissa kertoo konekirjoitustasosi. Jos olet yhä tyytymätön tuloksiin – palaa takaisin tekemään uusi konekirjoitus harjoitus ja jatka opettelua!
Ads by Google