Προεπιλογή


Instruction

Τεστ Δακτυλογράφηση

Τα δωρεάν τεστ δακτυλογράφησης είναι ιδανικά για εσάς. Ελέγξτε τις ικανότητες, την ταχύτητα και την ακρίβεια της δακτυλογράφησής σας. Επιλέξτε από τις προεπιλεγμένες παραγράφους ή από τη ροή των Ειδήσεων του Google, με διάφορα θέματα: αθλητικά, τεχνολογία, ψυχαγωγία, υγεία και επιχειρήσεις. Κάντε πρακτική σε όποιο κείμενο θέλετε. Να θυμάστε, μπορείτε πάντα να κάνετε ένα άλλο τεστ!

Συμβουλές για επιτυχία:

  • Ηρεμήστε! Το τεστ δακτυλογράφησης είναι μόνο για σας. Κανένας άλλος δεν μπορεί να δει τα αποτελέσματά σας. Δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα; Εξασκηθείτε λίγο ακόμα και επιστρέψτε με ένα άλλο δωρεάν τεστ δακτυλογράφησης.
  • Καθίστε άνετα, κατά προτίμηση σε ένα γραφείο. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος, όπου μπορείτε να κάνετε το τεστ χωρίς περισπασμούς. Σβήστε την τηλεόραση και βάλτε στο αθόρυβο το τηλέφωνό σας!
  • Μην κοιτάτε το πληκτρολόγιο - ούτε καν μια ματιά! Να κοιτάτε μόνο την οθόνη. Κάνατε λάθος; Μην πανικοβάλλεστε. Απλά, πατήστε το σωστό πλήκτρο και συνεχίστε. Είστε στο δρόμο για να γίνετε ένας άριστος δακτυλογράφος, με εντυπωσιακή ταχύτητα δακτυλογράφησης και ακρίβεια.


Ads by Google