Ads by Google
Ads by Google
Instruction

   Skrivetest

Vores gratis skrivetests er perfekte til dig. Tjek dine blindskrift færdigheder - hastighed og præcision. Enten med et af vores standardafsnit eller med et nyhedsprogram, der findes med forskellige emner som: Sport, almen viden, kultur, politik og aktuelle nyheder - praktisk taget hvilken som helst tekst, du har lyst til. Husk at du kan altid tage en anden test!


Ads by Google

Tips til en vellykket test:

 • Slap af! Skrivetesten er kun for din egen skyld. Ingen andre ser dine resultater. Utilfreds med dine resultater? Træn lidt mere og kom tilbage og tag endnu en gratis blindskrift test.
 • Sæt dig godt til rette, helst ved et bord. Find et stille sted, hvor du kan tage testen uden at blive forstyrret. Sluk for fjernsynet og slå din telefon fra.
 • Se ikke på tastaturet - ikke engang et hurtigt blik! Se kun på skærmen. Lavet en fejl? Ingen grund til panik. Brug den rigtige taste, bliv ved, og snart er du på vej til at blive en skrive ekspert med imponerende skrivehastighed og -præcision.

Andre selvstudier

Også fra Sense-lang gruppen

 • Spanish Uno

  Spanish Uno

  Tag dine første skridt på spansk med SpanishUno. Masser af lektioner, øvelser, træning, spil og mere. Det er enkelt, sjovt og nyttigt. Vamos!
  Start her

 • Selvstudier i engelsk

  Spil sjove spil, der træner din læsning og stavning og opbygger dit ordforråd
  Start her

 • Brain Training games

  Hjernevriderspil

  Træn din vigtigste muskel med sjove og udfordrende spil
  Start her