Lektioner

Instruction
Ads by Google

Vores gratis skrivelektioner giver dig den fulde "Hvordan du skriver" pakke. Animereret tastaturlayout og blindskrift undervisningens grafiske hænder bruges til at korrigere fejltastning ved at vise dig den rette måde at taste på for dit lærings- og erfaringsniveau. Lektionernes sværhedsgrad øges gradvist, da de starter med kun to tegn og ender med hele tastaturet. Ved lektionens afslutning kan du lære en masse fra tendernserne i din træning: WPM, præcision og fejldistribution.

Tips til en vellykket test:

  • Når du øver dig i at skrive - kig ikke på tastaturet - Ikke engang et hurtigt blik! Se kun på skærmen.
  • Udgangspositionen kan nemt findes uden at se på tastaturet - føl efter markeringerne på "F" og "J".
  • I de første skriveøvelser vil de bogstaver, du øver dig i, vil ikke blive sammensat til ord. Efterhånden som du lærer tasterne at kende, benyttes "rigtige" ord og sætninger. Det er den eneste måde, du rigtigt kan lære at skrive på tastatur.
  • Husk at tjekke din tastehastighed med jævne mellemrum. Med vores skrivetest kan du tjekke din fremgang, både når det gælder hastighed og præcision. Antallet af ord pr. minut angiver dit niveau. Hvis du stadig er utilfreds med dine resultater, så gå tilbage til blindskrift undervisningen og bliv ved med at øve dig!
Ads by Google