Retningslinjer for tastatur skrivning


Instruction
Ads by Google

Tips til en vellykket test:

  1. Placer dine fingerspidser på de blå taster, som på billedet. Dette er den grundlæggende fingerplacering for blindskrift. Du kan finde den uden overhovedet at se på tastaturet. Føl markeringerne under F- og J-tasterne og placer hver af dine pegefingre på disse taster.
  2. Herfra er det muligt at nå alle de andre taster. Fingeren på bogstavet "D", for eksempel, anvendes til bogstaverne "E" og "C". Fingeren, der hviler på "F" kan også nå "R-T-G-B" og "V".
  3. Mens du lærer at skrive på tastatur, kan du se under tekstboksen for at se, hvilken finger, du skal bruge. Vær ikke bange for at lave en fejl - hvis det sker, viser vi dig den finger, du skal bruge, hvis du vil gøre det rigtigt.
  4. I starten lærer du bare at skrive bogstaver. Når du når til lektion 15, skriver du ord og sætninger, der giver mening.
  5. Det er meget vigtigt for dine blindskrift færdigheder, at du øver dig i at skrive sætninger, der giver mening. Du kan nemt lave dine egne lektioner efter nr. 15 ved at kopiere en sektion med tekst fra et hvilket som helst website eller dokument. Teksten skal indsættes i den hvide tekstboks (du kan kopiere og indsætte tekst ved at vælge den ønskede tekst og højreklikke på musen).
  6. Præcision og hastighed er de to ting, der karakteriserer en god maskinskriver. Det vil være en god ting, hvis du jævnligt måler din hastighed, mens du træner.
Ads by Google