Lektioner

Instruction
Ads by Google

Gratis tangentbordslektioner erbjuder det kompletta "använd tangentbordet" paketet. En animerad tangentbordsfunktion och tangentbordsgrafik används för att rätta till stavfel genom att visa det rätta alternativen för din undervisning och läroerfarenhet. Lektionernas svårighetsgrad ökar gradvis. De börjar med 2 bokstäver och slutar med hela tangentbordet. När lektionen är avslutad kan du lära dig mycket från statistiken: Ord per minut, noggrannhet och var felen inträffade.

Tips för framgång:

  • När du övar att skriva på tangentbordet - titta inte på tangenterna - inte ens en snabbis! Titta bara på skärmen framför dig.
  • Den grundläggande positionen kan enkelt hittas utan att titta på tangenterna - känn bara efter de markerade tangenterna F och J.
  • Till och börja med kommer tangentbordslektionerna inte be dig att skriva riktiga ord. Det viktiga är att du lär dig var tangenterna finns innan riktiga ord och meningar kommer att skrivas. På detta vis kommer du lära dig att skriva på ett korrekt sätt.
  • Kom ihåg att testa din hastighet efter ett tag. Med tangentbordtestet kan du kontrollera både hastighet och noggrannhet. Antalet ord per minut kommer att bestämma vilken nivå du befinner dig på. Om du fortfarande inte är nöjd med resultaten - gå tillbaka till lektionerna och fortsätt att öva!
Ads by Google