Tangentbordsriktlinjer


Instruction
Ads by Google

Tips för framgång:

  1. Placera fingrarna på de blå tangenterna, som bilden visar. Detta är den grundläggande positionen för touch typing. Du kan hitta denna position utan att titta genom att leta efter F och J tangenterna som har markeringar. Placera dina indexfingrar på dessa tangenter.
  2. Därefter är det enkelt att nå alla andra tangenter. Till exempel kan fingret som är placerat på bokstaven D enkelt användas för E och C. Fingret som vilar på F kan också nå R-T-G-B och V.
  3. Medan du lär dig att skriva, titta under textrutan för att se vilket finger du bör använda. Oroa dig inte över misstag - om du begår ett misstag kommer vi att visa dig vilket finger som du bör använda.
  4. Till att börja med, kommer du att lära dig att använda bokstäver. När du når lektion 15 kommer du att börja skriva ord och meningar som faktiskt betyder något.
  5. Att öva meningar som faktiskt har betydelse är väldigt viktigt för framgångsrik tangentbordsträning. Du kan enkelt skapa dina egna lektioner efter lektion 15 genom att kopiera en sektion av en text från en webbsida eller fil. Texten bör klistras in I den vita textrutan (du kan kopiera och klistra in text genom att välja den valda texten och högerklicka med hjälp av din mus).
  6. Noggrannhet och hastighet är vad som är viktigt för en duktig tangentbordsanvändare. Det är hjälpsamt att mäta din hastighet då och då under din träning.
Ads by Google