Ειδήσεις του Google


Instruction
Ads by Google

Θέλετε να εξασκηθείτε στη δακτυλογράφηση και να μαθαίνετε όλα τα νέα; Είστε στο σωστό μέρος. Μόλις αποκτήσετε την απαραίτητη τεχνική δακτυλογράφησης, από τα μαθήματα πληκτρολογίου, είναι η ώρα για το επόμενο βήμα. Η ροή ειδήσεων του BBC είναι διαθέσιμη για διάφορα θέματα, όπως: αθλητικά, τεχνολογία, ψυχαγωγία, υγεία και επιχειρήσεις, εξασκήστε όποιο κείμενο θέλετε. Το πρότυπο εικονογραφημένου πληκτρολογίου και ο δάσκαλος δακτυλογράφησης χρησιμοποιούνται για να διορθώνουν τα λάθη, δείχνοντάς σας το σωστό τρόπο δακτυλογράφησης, για την εμπειρία εκπαίδευσης και πρακτικής σας. Όταν τελειώνει το μέρος, μπορείτε να μάθετε πολλά από τις τάσεις πρακτικής: ΛΑΠ, ακρίβεια και διανομή σφαλμάτων.

Συμβουλές για επιτυχία:

  • Πάρτε το χρόνο σας. Η εξάσκηση σας κάνει άριστους. Ακολουθήστε πιστά την τεχνική που παρουσιάζεται στα μαθήματα πληκτρολογίου, ώστε να αποκτήσετε ικανότητες δακτυλογράφησης.
  • Καθίστε αναπαυτικά, κατά προτίμηση σε ένα γραφείο. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος, όπου μπορείτε να εξασκηθείτε χωρίς περισπασμούς.
  • Μην κοιτάτε στο πληκτρολόγιο, ούτε για μια ματιά! Κάνατε λάθος; Μην πανικοβάλλεστε. Απλά, πατήστε το σωστό πλήκτρο και συνεχίστε. Αργότερα, σημειώστε τα πιο πρόσφατα εσφαλμένα πλήκτρα και εξασκηθείτε πάνω σε αυτά.
Ads by Google