Οδηγίες Δακτυλογράφησης


Instruction
Ads by Google

Συμβουλές για επιτυχία:

  1. Τοποθετήστε τα δάχτυλά σας στα μπλε πλήκτρα, όπως στην εικόνα. Αυτή είναι η βασική θέση για δακτυλογράφηση. Μπορείτε να βρείτε τη θέση, χωρίς να κοιτάτε στο πληκτρολόγιο. Νιώστε τις γραμμές στα πλήκτρα F και J και τοποθετήστε τους δείκτες του κάθε χεριού σας σε αυτά τα πλήκτρα.
  2. Από εδώ, μπορείτε εύκολα να φτάσετε όλα τα άλλα πλήκτρα. Για παράδειγμα, το δάχτυλο στο γράμμα D χρησιμοποιείται για τα γράμματα Ε και C. Το δάχτυλο το οποίο μένει στο F μπορεί να φτάσει τα γράμματα T, G, B και V.
  3. Ενόσω μαθαίνετε να δακτυλογραφείτε, να κοιτάτε κάτω από το κουτί κειμένου, για να δείτε ποιο δάχτυλο χρησιμοποιείτε. Μη φοβάστε να κάνετε λάθος, αν κάνετε, θα σας δείξουμε το σωστό τρόπο.
  4. Αν είστε στο αρχικό στάδιο, θα μάθετε πώς να δακτυλογραφείτε απλά γράμματα. Όταν θα φτάσετε στο μάθημα 15, θα μπορείτε να δακτυλογραφείτε λέξεις και προτάσεις με νόημα.
  5. Η εξάσκηση δακτυλογράφησης των προτάσεων που έχουν νόημα είναι πολύ σημαντική για να έχετε επιτυχία! Μπορείτε εύκολα να κάνετε τα δικά σας μαθήματα πέρα από το μάθημα 15, αντιγράφοντας το κείμενο από ιστοσελίδες ή αρχεία. Το κείμενο θα πρέπει να επικολληθεί στο λευκό κουτί κειμένου.
  6. Η ταχύτητα και η ακρίβεια είναι τα δύο βασικότερα στοιχεία για έναν καλό δακτυλογράφο. Θα είναι βοηθητικό για εσάς να ελέγχετε την ταχύτητά σας, περιοδικά, ενόσω εξασκήστε.
Ads by Google