Ads by Google

клавиатура

Упражнявайте машинопис с новините

Instruction

Ads by Google

Търсите как да упражнявате машинопис и да сте в крак с новините? Вие сте на правилното място. След като необходимите пръсти успяват да печатат и техниката за машинопис е придобита чрез овладяване уроците за клавиатура, е време да направите следващата стъпка. Емисията на Novini News предоставя различни теми като: спорт, технологии, развлечения, здраве и бизнес - упражнете всеки текст, който Ви хареса. Анимираната подредба на клавиатурата и графичните ръце на самоучителя по машинопис се използват за коригиране на грешките, показвайки правилния начин на печатане за обучение и практически опит. Когато урокът завърши, можете да научите много от практическите упражнения: брой думи в минута, точност и разпределение на грешките.

Съвети за успех:

 • Не бързайте. Практиката води до съвършенство. Следвайте внимателно техниката, показана на ръководствата за клавиатура, за да придобиете умения за машинопис.
 • Седнете удобно, за предпочитане на бюро. Намерете тихо място, където можете да се упражнявате без да се разсейвате.
 • Не гледайте в клавиатурата - не хвърляйте дори и един бегъл поглед! Направихте грешка? Не изпадайте в паника. Просто натиснете десния клавиш и продължете напред. По-късно вижте най-новите пропуснати клавиши и ги упражнете специално.
Ads by Google
Други ръководства

Също от Sense-lang груп

 • Spanish Uno

  Spanish Uno

  Направете първите си испански стъпки с SpanishUno. Множество уроци, упражнения, практики, игри и др. Просто, забавно и полезно. Vamos!
  Започнете от тук

 • Английски ръководства

  Играйте забавни игри, за да упражнявате четене, писане и да изградите речник.
  Започнете от тук

 • Brain Training games

  Игра за трениране на мозъка

  Тренирайте най-важния си мускул със забавни и предизвикателни игри
  Започнете от тук