Ads by Google

Skriveretningslinjer

Instruction

Ads by Google

Tips for suksess:

 1. Plasser fingertuppene dine på de blå tastene, som i bildet.  Dette er grunnposisjonen for å lære touch metoden. Du kan finne denne posisjonen til og med uten å se på tastaturet. Kjenn på kulene på F- og J-knappene, og plasser pekefingeren fra hver hånd på disse knappene.
 2. Herfra er det mulig å enkelt nå alle de andre tastene. For eksempel, fingeren på tasten "D" brukes for bokstavene "E" og "C." Fingeren som hvilker på "F" kan også nå R-T-G-B" og "V."
 3. Når du lærer å skrive, se under tekstboksen for å se hvilken finger som brukes. Ikke vær redd for å gjøre en feil – hvis du gjør det, vil vi vise deg den rette fingeren å bruke.
 4. I starten vil du kun lære å skrive bokstaver. Når du kommer til leksjon 15, vil du skrive ord og setninger som gir mening.
 5. Å øve på å skrive setninger som har mening er veldig viktig for at du skal bli flink til å skrive! Du kan enkelt lage dine egne leksjoner forbi leksjon 15 ved å kopiere en tekstseksjon fra hvilken som helst nettside eller fil. Teksten skal limes inn i den hvite tekstboksen (du kan kopiere og lime inn tekst ved å markere den ønskede teksten og høyreklikke på musen din).
 6. Nøyaktighet og hastighet er de to målene på en flink skribent. Det vil være hjelpsomt for deg å måle hastigheten din innimellom mens du øver.
Ads by Google
Andre opplæringsprogrammer

Også fra Sense-lang-gruppen

 • Spanish Uno

  Spanish Uno

  Ta dine første spanske skritt med SpanishUno. Flere leksjoner, øvelser, øvninger, spill og mye mer. Det er enkelt, morsomt og nyttig. Vamos!
  Start her

 • Engelsk opplæringsprogram

  Spill morsomme spill for å øve lesing, staving, og utvide ordforrådet ditt
  Start her

 • Brain Training games

  Hjernetrimspil

  Tren din viktigste muskel med morsomme og utfordrende spill
  Start her